Een uitgebreid pakket van producten en dienstverlening!
Het juiste adres voor een goed, onafhankelijk en eerlijk advies.

CONTACT

Heeft u vragen? U kunt deze altijd geheel vrijblijvend aan ons stellen. Voer hieronder uw naam en e-mail adres in, wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.


Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

ROUTEPLANNER

Bresam Heftrucks is gevestigd in het Brabantse Etten-Leur, vlak bij Breda. Gemakkelijk te bereiken vanaf de A58.

NIEUW IN ONS HEFTRUCK ASSORTIMENT


ONZE DIENSTEN

Verkoop
Korte termijn verhuur
Lange termijn verhuur
Transport
Service & onderhoud


WIE WIJ ZIJN

Over Bresam Heftrucks
Nieuwsoverzicht


LAATSTE NIEUWS

Zelfs op zaterdag…

In verband met de drukte leveren wij zelfs op zaterdag af zoals deze nieuwe huur Still heftruck voorzien van een rollenklem.

Lees meer

Aflevering 2x Still

Wéér twee nieuwe huurheftrucks uitgeleverd! Deze klant is vertrouwd met ons (huur)concept en kiest ter uitbreiding van hun vloot weer voor onze zorgeloze lange termijn oplossing! Opzoek naar uitbreiding of vervanging? Wij staan voor u klaar!

Lees meer

Aflevering Heli

Vandaag hebben wij weer een klant verblijd met de aflevering van zijn nieuwe huurheftruck. Ook deze klant wilt compleet ontzorgd worden en kiest voor onze lange termijn ALL-IN huuroplossing. Meer weten over onze huur mogelijkheden? Neem gerust eens contact op en laat u adviseren!

Lees meer

Vacature Service Coördinator M/V (fulltime)

Bresam Heftrucks B.V. is een jong, dynamisch, snel groeiende organisatie op het gebied van intern transport en is gevestigd in Etten-Leur. Dagelijks houden wij ons bezig met inkoop, verkoop, verhuur en onderhoud. Om ons onderscheidende service-level voor nu én voor de toekomst te blijven garanderen zijn wij op zoek naar een; Service coördinator M/V (fulltime) […]

Lees meer

Vlootscan

Waarom vergelijken als wij alle merken kunnen leveren tegen de scherpste prijs én u van alle voordelen van een lokaal bedrijf met landelijke dekking kunt profiteren? Wij bieden korte responstijden, uitstekende service en hebben een uitgebreide (huur)vloot waardoor uw vloot optimaal kunt (blijven) functioneren! Kennismaken met ons bedrijf? Neem contact op en wij komen graag […]

Lees meer