Een uitgebreid pakket van producten en dienstverlening!
Het juiste adres voor een goed, onafhankelijk en eerlijk advies.

CONTACT

Heeft u vragen? U kunt deze altijd geheel vrijblijvend aan ons stellen. Voer hieronder uw naam en e-mail adres in, wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.


Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht
ROUTEPLANNER

Bresam Heftrucks is gevestigd in het Brabantse Etten-Leur, vlak bij Breda. Gemakkelijk te bereiken vanaf de A58.

NIEUW IN ONS HEFTRUCK ASSORTIMENT


ONZE DIENSTEN

Verkoop
Korte termijn verhuur
Lange termijn verhuur
Transport
Service & onderhoud


WIE WIJ ZIJN

Over Bresam Heftrucks
Nieuwsoverzicht


LAATSTE NIEUWS

Vroege vogels

Wij zijn er vroeg bij vandaag en hebben deze Still heftruck zojuist afgeleverd in Oudkarspel. Bedankt voor uw opdracht!

Lees meer

Huisstijl servicebussen

Ook onze Spaanse vestiging is overgestapt naar de huisstijl. U zult dus vast wel één van de servicebussen van Bresam Heftrucks, Quick Rentals of Sambre Servicios onderweg tegenkomen.

Lees meer

Vacture ervaren servicemonteur buitendienst

Wordt deze servicebus jouw mobiele werkplek? Vanwege onze sterke groei zijn wij op zoek naar een ervaren servicemonteur buitendienst om ons team te komen versterken, woonachting in de regio Oosterhout (NB). ERVAREN SERVICEMONTEUR BUITENDIENST (fulltime) Functieomschrijving *Het controleren van heftrucks op functionaliteit en technische staat *Zelfstandig een diagnose stellen van (elektronische) problemen en het oplossen […]

Lees meer

CeMAT 2018

Wij zijn aanwezig op de CeMAT 2018 in Hannover om de nieuwste ontwikkelingen te bekijken en op de hoogte te blijven hiervan zodat wij u goed kunnen blijven bedienen. Ook hebben wij een mooie beursdeal gesloten bij onze huisleverancier Still zodat wij nog steeds uit voorraad kunnen leveren.    

Lees meer

Aflevering

Deze aflevering gisteren mogen verzorgen en op verzoek van de klant is de heftruck in de bedrijfskleuren gespoten! Wij laten alle gebruikte heftrucks opnieuw spuiten dus dit is, indien gewenst, ook mogelijk in bedrijfskleuren.

Lees meer