Een uitgebreid pakket van producten en dienstverlening!
Het juiste adres voor een goed, onafhankelijk en eerlijk advies.

ONZE HEFTRUCKS

Hieronder vindt u een overzicht van onze heftrucks. Zit de heftruck die u zoekt er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op, in de meeste gevallen kunnen wij u verder helpen om het juiste product voor u te vinden.ONZE DIENSTEN

Verkoop
Korte termijn verhuur
Lange termijn verhuur
Transport
Service & onderhoud


WIE WIJ ZIJN

Over Bresam Heftrucks
Nieuwsoverzicht


LAATSTE NIEUWS

Aflevering

Deze aflevering gisteren mogen verzorgen en op verzoek van de klant is de heftruck in de bedrijfskleuren gespoten! Wij laten alle gebruikte heftrucks opnieuw spuiten dus dit is, indien gewenst, ook mogelijk in bedrijfskleuren.

Lees meer

Secretaressedag

Natuurlijk mag vandaag een bloemetje niet ontbreken als waarderingĀ #secretaressedag

Lees meer

Nieuwe collega

Graag stellen wij u voor aan onze nieuwe collega, Amanda van Meel. Zij komt ons team versterken en zal de financiƫle administratie gaan verzorgen en tevens ondersteund werk gaan verrichten voor onze diverse afdelingen. Wij zijn erg blij met haar komst en wensen haar veel werkplezier toe!

Lees meer

Vacture ervaren servicemonteur buitendienst

Vanwege onze groei zijn wij op zoek naar een ervaren servicemonteur buitendienst om ons team te komen versterken, woonachting in de regio Oosterhout (NB). ERVAREN SERVICEMONTEUR BUITENDIENST (fulltime) Functieomschrijving *Het controleren van heftrucks op functionaliteit en technische staat *Zelfstandig een diagnose stellen van (elektronische) problemen en het oplossen hiervan aan elektrische heftrucks en heftrucks met […]

Lees meer

Nieuwe Still RX20 vorkheftruck

Heeft u hem al gezien, de nieuwe Still RX20 vorkheftruck? Hij is al te huur bij Bresam Heftrucks en is voorzien van een hoop verbeteringen waaronder een kortere draaicirkel, beter zicht door de mast en met een betere display info. Bel of mail ons gerust voor meer informatie en/of huur informatie.

Lees meer